четверг, 18 октября 2012 г.

Приглашение


Kutsume õpilasi karjääripäevale “Erialade degusteerimine”!

Kutsume Teie kooli 11.-12. klasside õpilasi osalema ülelinnalisele karjääripäevale “Erialade degusteerimine”, mis toimub 7. novembril 2012 kell 9-14 Õpetajate Majas, Raekoja plats 14.

Karjääripäev “Erialade degusteerimine” toimub juba kolmandat aastat järjest. Päeva eesmärgiks käesoleval aastal on tutvustada noortele konkreetseid õppimisvõimalusi kutse- ja kõrgkoolides, lisaks jagada infot ning anda mõtlemisainet, milliseid vigu noored teevad kõrgkooli astumisel, välismaale õppimaminekul ja muudki kasulikku.

Karjääripäeva modereerib Märt Treier.


Päevakava*:
9:00 registreerimine
9:15 sissejuhatus karjääripäeva
9:20 paneeldiskussioon teemal kõrg- ja kutsehariduse head ja vead
9:50 kutse- ja kõrgkoolide erialade tutvustus (sh Tallinna Tervishoiu Kõrgkool - tegevusteraapia, Tallinna Majanduskool - keskkonnajuhtimine, TTÜ - soojusenergeetika, Eesti Maaülikool - maastikuarhitektuur)
11:30 paus
11:45 esinejad (sh Swedbanki ametite tutvustus, vead välismaale õppimaminekul ja kõrgkooliõpingute planeerimisel)
13:45 karjääripäeva kokkuvõte
13:50 lõunaeine

*Teabe- ja nõustamiskeskus jätab endale õiguse teha päevakavas muudatusi.
Täiendav info karjääripäeva kohta ning muudatused ilmuvad Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskuse kodulehel www.tulevikuredel.ee artiklis "Tule karjääripäevale "Erialade degusteerimine"!"

Registreeruda saab läbi meie kodulehe www.tulevikuredel.ee kuni 1. november 2012. Kohtade arv on piiratud, kuna Õpetajate Maja saal mahutab 140 inimest. Seega palume osalema igast klassist mõned kõige huvitatumad õpilased. Palun andke meile teada, kui on huvi saata rohkem õpilasi! Anname kindlasti teada, kui avaneb võimalus ka nende osalemiseks karjääripäeval.

Üritust korraldab Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskus.


Loodame heale koostööle ka käesoleval aastal!
Parimate soovidega,
Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskuse töötajad

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.